Ultimele 50 de bilete la concertul Byron – Electric Marching Band de la Cluj! (teaser video)

Cu 50 de bilete ramase la vanzare (www.biletmaster.ro si www.iabilet.ro, Casa de bilete a Teatrului National Cluj-Napoca), concertul Electric Marching Band pe care trupa Byron il va sustine alaturi de Muzica Militara a Garnizoanei Bistrita si de Corul Excelsior de la Liceul de Muzica “Tudor Jarda” intra pe ultima suta de metri. Pe 2 decembrie la Teatrul National Cluj-Napoca va asteapta un concert spectaculos, in premiera in Romania, in care 3 lumi muzicale diferite se vor intrepatrunde pentru un rezultat uimitor!

byron

Infiintata in 1969, Muzica Militara a Garnizoanei Bistrita este continuatoarea traditiilor fanfarei graniceresti a Regimentul 63 Infanterie “Ritter von Pitreich”. Abordand un repertoriu complex si recunoscuta pe plan judetean si national, fanfara s-a facut remarcata prin editarea unui CD in 2001 si prin sustinerea mai multor turnee in tara si in strainatate (Austria, Danemarca, Germania).

Corul Excelsior de la Liceul de Muzica „Tudor Jarda” din Bistrita a fost infiintat in 2000 la initiativa doamnei profesor Floarea Sfechis si se afla in prezent sub bageta doamnei profesor Maria Dragonici. Este un cor avangardist, ce abordeaza un repertoriu foarte diversificat, de la muzica clasica la muzica pop. Au obtinut multe premii de-a lungul timpului (premiile I, III la Olimpiada Nationala Corala in 2000 si 2009, medalia de argint la Concursul International „Young 2008 Prague”) si recent au colaborat cu Noua Orchestra Transilvana a Filarmonicii Cluj-Napoca pentru proiectul vocal-simfonic „Misa Incoronarii” de Mozart.

La concertul Electric Marching Band de pe 2 decembrie, cei de la trupa Byron ii vor mai avea ca invitati speciali pe Luiza Zan si Alexander Balanescu.

error: Content is protected !!