Cluj: Decembrie de poveste, eveniment caritabil pentru Casa de copii Maria si Gabriel

Updated on noiembrie 29, 2014

Decembrie de poveste vă invită să luaţi parte la un eveniment cu scop caritabil, un onest răgaz de 3 zile in care lasam loc sentimentelor de compasiune, unitate şi mulţumire.

decembrie

Ideea proiectului – Decembrie de Poveste – a apărut în Cluj-Napoca atunci când două tinere ambițioase și cu inițiativă au întocmit planuri de demarare a proiectului în mod separat. Interesant este că, întâlnirea dintre tinere a fost de-a dreptul surprinzătoare în momentul în care, planurile semănau izbitor de mult! Iar acesta a fost momentul perfect de sincronizare și de start a proiectului!

Toate donațiile adunate pe durata evenimentului vor fi oferite integral casei de copii Maria și Gabriel, căreia i se mai adaugă și câteva familii cu povești de viață dificile, dar care ne inspiră prin puterea lor de lupta.

Evenimentul se află la prima ediţie şi are loc în perioada 12-14 decembrie după următoarea structură:

Ziua 1: Deplin dedicată începuturilor de poveste din lumea Business: Tineri antreprenori clujeni își expun propria experiență de viață și pun la dispoziție produse în cadrul târgului caritabil.

Ziua 2: Provocăm speakerii prezenți la eveniment să răspundă la următoarea întrebare:

,,Dacă ar fi să te regăsești într-o poveste din copilărie, care poveste ar fi? Și cum ai adaptat-o la restul vieții tale?”

Ziua 3: În prim plan sunt activități precum workshop-uri de dans, ateliere de creație, piese de teatru sau concert caritabil.

Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook Decembrie de poveste şi pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/1519003461682583/

error: Content is protected !!