Cluj: Anul 2015 va aduce doua DESTINATII noi de pe Aeroportul International “Avram Iancu”

Updated on noiembrie 29, 2014 Anul 2015 va aduce două destinații noi de pe Aeroportul Cluj, spre Suedia și Elveția. Astfel, de anul viitor pasagerii vor putea zbura de la Cluj, direct spre Geneva și spre Malmo, Suedia. În plus, din 21 decembrie, anul acesta, compania Wizz Air, care va opera cele două noi zboruri, va aduce la Cluj cea de a patra aeronavă.

bvbv

“Anul 2014 a fost cel mai bun an de până acum al Aeroportului, am avut o creștere al numărului de pasageri de 10%, vom atinge numărul de un un milion o sută de mii de pasageri, creștere care a fost dată în primul rând de destinațiile noi pe care le-am avut și de companiile noi. Pentru anul viitor vom avea și alte destinații noi, spre Geneva și spre Malmo, Suedia, iar din 21 decembrie, Wizz Air va aduce cea de a patra aeronavă în baza de la Cluj”, a spus, vineri, David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional “Avram Iancu” Cluj-Napoca, citat de voceatransilvaniei,ro

Ciceo a mai spus că pentru anul 2015 preconizează că numărul de pasageri va crește cu 5 procente, în acest moment aeroportul clujean fiind cel de al doilea aeroprot din țară, ca nuăr de pasageri și ca număr de zboruri operate.

error: Content is protected !!