Confruntare Iohannis vs Ponta. 1350 de cititori au spus ca a castigat Iohannis, 236 ca Ponta. Voteaza si tu aici!

Updated on noiembrie 12, 2014 Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, şi premierul Victor Ponta, candidat din partea PSD-UNPR-PC, au participat, marţi seară, de la ora 20.00, la dezbaterea televizată organizată de Realitatea TV înainte de turul 2 al alegerilor prezidenţiale.

8787

Un subiect al dezbaterii a fost votul romanilor din strainatate.

„Domnule Ponta, noi trăim într-o ţară democratică, oamenii au dreptul la vot. Dumneavoastră aţi suprimat dreptul la vot al acestor cetăţeni din diaspora. Am scrisori de la cetăţeni care sunt absolut revoltaţi că nu au putut să voteze. Dumneavoastră aţi ignorat toate informările. Domnule Ponta, aţi organizat alegerile în diaspora într-un mod execrabil” a declarat Iohannis.

„Ceea ce a trimis BEC către MAE şi a greşit a fost că a cerut ca declaraţiile pe propria răspundere să fie completate în sedii. Domnul Meleşcanu a discutat cu cei de la BEC toate procedeele prin care toţi românii să poată să voteze pe 16 noiembrie, şi asta se va întâmpla. Ceea ce este important este că în peste 18.000 de secţii românii au votat fără probleme şi că în diaspora vor vota toţi cei care vor dori să voteze” a declarat Victor Ponta.

Un moment jenant pentru premierul Ponta a fost catalogarea votarii de catre romani drept lozinca!

Iohannis: „Fiecare cetățean are dreptul la vot”. Ponta: „Este o lozincă”!!!!

Cine crezi ca castigat dezbaterea de aseara?

[yop_poll id=”11″]

error: Content is protected !!