Cluj: Pista de bicilcete Manastur – Floresti

Updated on noiembrie 11, 2014

Proiectul centrurii Floresti-Cluj Napoca, care va aduce imbunatatiri considerabile traficului dintre cele doua localitati, este aproape finalizat, a anuntat primarul Horia Șulea, iar costurile pentru realizarea drumului vor fi “mai mult decat acceptabile”.

pista-bicicleta

“În cursul acestei săptămâni probabil va avea loc predarea proiectului în sine. Pot să vă spun că acesta arată excelent, iar devizul ne indică o sumă mai mult decât acceptabilă, apropiată de previziuni. Drumul de Ocolire SUD, Florești – Cluj Napoca (Mănăștur) va fi realizat din efort bugetar propriu, credit, din păcate fără vreun sprijin de la Guvern. Împrumutul va greva doar o treime din bugetul comunei. Dar beneficiul pentru floreșteni va fi imens. Visul de a se decongestiona traficul va deveni realitate”, a declarat edilul, citat de ifloresti.ro

Primarul Florestiului a mai anuntat ca drumul va include si o pista de bicicleta de 2 metri latime, precum si un sistem de drenaj și rigole. Partea carosabilă a centurii va avea 7,8 metri lățime, iar trotuarul 1,5 metri.

error: Content is protected !!