Peste 7.000 de clujeni anunta ca vor participa la protestul anti-Ponta de sambata, in Piata Unirii. Tu mergi la protest?

Updated on noiembrie 5, 2014 Peste 7.000 de clujeni au spus ca vor participa la un protest anti-Ponta in Piata Unirii de la ora 18. Prin acest protest vor sa-si arate solidaritatea fata de romanii din strainatate care au fost impiedicati de Ponta sa voteze.

56565

„Ne-am văzut prietenii plângând în Londra, noaptea, dupa ce urnele s-au închis si nu am fost lăsaţi să votăm, deşi am aşteptat răbdători în frig timp de 8-9 ore. Ne-aţi lăsat plângând de frustrare, umiliţi şi batjocoriţi. O răbufnire fizică pentru toţi anii în care am fost bătaia de joc a unei clase politice corupte, a unor bandiţi.

Am venit cu toţii entuziasmaţi, fericiţi să votam. Pentru mulţi, a fost prima dată când am venit la vot. Ne-am găsit fiecare candidatul pe care să îl susţinem, dar, dincolo de orice, toţi eram uniţi în dorinţa de a NU vota cu dumneavoastră. Aţi avut dreptate cu sloganul privind unirea, ne-aţi unit în această privinţă. Ştiţi de ce? Pentru că noi vrem să venim acasă. Vrem să avem o casă la care să ne putem intoarce. Vrem să trăim cu demnitate şi să nu mai trebuiască să ne punem capul în pământ atunci când spunem că suntem români oriunde în lume. Pentru că ne doare” se arata intr-o scrisoare a studentilor din Londra catre Victor Ponta.

Tu mergi la protest?

error: Content is protected !!