Rezultate Exit poll: Victor Ponta 38%, Klaus Iohannis 32%, Monica Macovei 6%, Calin Popescu Tariceanu 6%, Elena Udrea 6% (Realitatea TV)

Updated on noiembrie 2, 2014 Rezultatele nu includ sectiile din strainatate si sint pana la ora 19.

Victor Ponta 38%

Klaus Iohannis 32%

Monica Macovei 6%

Calin Popescu Tariceanu 6%

Elena Udrea 6%

Kelemen Hunor 4.3%

Prezenţa la vot, la nivel naţional, la scrutinul de duminică, era, la ora 19.00, de 48,89%. Peste 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot au fost aşteptaţi la urne pentru alegerea preşedintelui pentru un mandat de cinci ani, dintre cei 14 candidaţi înscrişi în cursă.

555

Victor Ponta:

“Sunt absolut convins si optimist ca dupa 25 de ani de cand am castigat o libertate pe care ne-o doream foarte mult, cred ca putem sa punem punct unei tranzitii care nu se mai incheia, cred ca din aceasta iarna vom fi o tara democratica cu adevarat. Construim si in Transilvania, si moldova, dupa atatea razboi si distrugere este timpul sa reconstruim.”

Klaus Iohannis:

“Am inteles ca si prezenta la vot este foarte buna, cel putin in sectia mea. Sunt foarte optimist. Am primit si telefoane, si smsuri si emailuri, toate cu ganduri bune si acelasi gand bun il transmit tuturor romanilor. Am votat pentru Romania lucrului bine facut, pentru o Romanie normala. Emotii am in continuare pana cand se termina ultima runda de vot. cred ca asa este bine, sa votez acasa. dupa care sigur, voi merge la Bucuresti.

Monica Macovei:

“De mult vrem sa ne fie bine acasa. Astazi votam pentru visul nostru – dreptate. Si fiecare dintre voi cand mergeti la vot ganditi-va ce inseamna DNA pentru voi: un vis sau un cosmar. Nu opriti visul, votati visul”, a declarat Monica Macovei, dupa ce a votat.

error: Content is protected !!