Sondaj Iohannis vs Ponta: Cine este cel mai EDUCAT candidat la prezidentiale

Updated on octombrie 23, 2014 Românii ştiu ce fel de preşedinte vor! Cele cinci cele mai importante calităţi pe care aceştia le-au ales pentru un preşedinte sunt: lider, cinstit, competent, echilibrat şi educat. Asta a reieşit dintr-un amplu sondaj realizat pe platforma “VREAU PREŞEDINTE”, iar demersul nostru a mers mai departe. (sursa: gandul.info)

Pornind de la aceste rezultate, i-am provocat pe cititorii noştri să spună în ce măsură se potrivesc aceste calităţi celor mai bine plasaţi prezidenţiabili în sondajele de opinie.

Pentru fiecare candidat la Preşedinţie listat, respondenţii au trebuit să spună în ce măsură consideră că i se potriveşte calitatea de EDUCAT, pe o scală de la 1 la 10, unde 1 înseamnă că nu i se potriveşte DELOC şi 10 înseamnă că i se potriveşte ÎN TOTALITATE.

Rezultatele îl plasează pe Klaus Iohannis lider, cu o medie de 8,13 puncte din 10 posibile.

Pe locul secund este, la mică distanţă, Monica Macovei, care a obţinut din partea cititorilor noştri media 6,44, pe locul trei fiind clasat Teodor Meleşcanu, cu 6,10.

Locurile 4, 5 şi 6 sunt ocupate, în ordine, de Călin Popescu Tăriceanu (5,42), Victor Ponta (4,60) şi de Elena Udrea (4,04).

error: Content is protected !!