Un clujean a ajuns la disperare cautand un parcometru functional in centru. ”Europeana-i treaba asta?”

Updated on octombrie 18, 2014

Problema parcometrelor nefuncționale revine în actualitate în Cluj-Napoca, după ce un șofer și-a povestit experiența din centrul orașului.

parcometru

”Clujul, oraș european”. Este o expresie folosită cu nemăsurată mândrie de diriguitorii municipiului cu orice ocazie, indiferent că este vorba despre infrastructură, nivelul de trai sau viața culturală.

Poate că ar fi o idee bună ca, din când în când, să-și părăsească birourile și să vadă realitatea din stradă, unde problemele și neajunsurile sunt copleșitoare.

Un exemplu în acest sens îl dă un șofer, care și-a pierdut o oră ca să-și parcheze mașina în centru. ”Nu știu exact cine e responsabil de funcționarea automatelor pentru parcarea în zona centrală, dar azi, 16 octombrie 2014, parcând în zona Operei române, pe sensul spre Calea Turzii, am încercat achitarea parcării pe durata unei zile întregi cu cardul și nu am reușit la 3 dintre aparatele din zonă. Cel din zonă nu reacționa la introducerea cardului, cel de lângă Catedrala Ortodoxă afișa o eroare la plata cu cardul, iar cel de la Direcția Finanțe are butonul distrus de “binevoitori” și nu se poate elibera ticket. A trebuit să pierd 30 de min. să găsesc un loc de parcare și încă 30 de min. să verific toate aparatele din zonă, ca în final să ajung pe Eroilor pentru a efectua plata. Europeană treaba asta?”, îi întreabă clujeanul pe cei care ar trebui să ne rezolve problemele. (sursa: citynews.ro)

Reprezentanții Primăriei au spus că vor semnala această situație firmei care se ocupă de mentenanța parcometrelor, reamintindu-le șoferilor că pot efectua plata și prin SMS (0,45 euro plus TVA (aprox. 2,4 lei) pentru o oră).

error: Content is protected !!