Cluj: Participa la Fabrica de antreprenori, 4 -10 noiembrie

Updated on octombrie 18, 2014

Tinerii clujeni, interesați de dezvoltarea unei afaceri, dar și de dezvoltare personală și spirituală în contextul antreprenoriatului, sunt invitați între 4 și 10 noiembrie, la Fabrica de Antreprenori, un proiect susținut de Centrul de Dezvoltare a Carierei. Aici ei vor avea posibilitatea de a-și expune ideile de afacere în fața unor membrii reprezentativi ai mediului business.

ssss

Pe parcursul celor șapte zile vei avea posibilitatea de a participa la traininguri care vor pune accent pe :

  • Dezvoltare personala si Optiuni in cariera
  • Puterea Subconstientului
  • Stiinta, spiritualitate si constiinta
  • Practici antreprenoriale
  • Crearea unui Business Plan
  • Intalniri directe cu antreprenori autentici
  • Business aplicat
  • Concurs de Plan de Afaceri

In cadrul concursului Planurilor de Afaceri, participantul cu cel mai reusit proiect va obtine premiul de 2000 RON, precum si o posibila sustinere a oamenilor din business! Suma ii va permite creatorului sa isi puna ideea in practica sau sa investeasca ulterior intr-o analiza mai aprofundata a pietei in domeniul sau de interes.

Condițiile de participare
*  Vor fi eligibili pentru participare toate persoanele cu vârsta maximă de 26 de ani.
*  Prezența pe toată durata tuturor sesiunilor de training este obligatorie!
* Tarif de participare: 19 € (plătibili în numerar în data proiectului, înainte de începerea acestuia).
* Ultima zi de înscrieri: 30 octombrie 2014.
* Cât despre participanţii ediţiilor anterioare, aceştia sunt rugaţi să dea şansa altor tineri doritori de a participa.

Pentru înscrieri accesați pagina fabricadeantreprenori.ro

Fabrica de Antreprenori a luat naștere în 2009, la Timișoara, când 60 de studenţi timişoreni au fost instruiţi în atingerea succesului în afaceri. Următorul pas mare a fost făcut în toamna anului 2011 când proiectul a fost adus și la Cluj-Napoca. Cele 8 ediții desfășurate de la debut au adunat împreuna peste 550 de tineri, a căror percepție asupra vieții și carierei s-a schimbat radical.

Scopul acestui proiect este de a deschide apetitul spre antreprenoriat pentru a genera viitori oameni de succes a căror atitudine să denote: Integritate, Focus, Asumarea Responsabilității, Încredere în sine și Bucuria de a crea. Nici partea de networking nu este de neglijat, mulți dintre participanți chiar declară că aici au legat prietenii pe viață sau și-au găsit viitori parteneri de afaceri.

“Fabrica de Antreprenori pentru mine a fost ceva unic si senzational, simt ca a “miscat” ceva in mine, ceea ce nu mi se întampla prea des.”

“Am invatat sa fac un plan de afaceri si sa il prezint in fata unor posibili investitori, am invatat sa imi stapanesc emotiile si am invatat sa las deoparte orgoliul personal in relatiile cu altii si in business. Am invatat ca Universului ii place viteza, am ineles ca trebuie sa actionez ACUM.”

“Integritatea nu este numai pentru o luna, ci pentru toata viata. De asemenea, voi incerca sa fiu o persoana mult mai organizata decat sunt acum si sa imi stabilesc “subiective” clare pentru care sa lupt.”

“Fabrica a fost unul dintre cele mai bune programe la care am participat. Tocmai din cauza acestui program mi-am dat seama ce vreau sa fac in viata.”

error: Content is protected !!