Alerta in timpul unei curse aeriene Cluj-Bucuresti! Pilotii au decis revenirea de urgenta pe aeroportul clujean

Updated on octombrie 16, 2014 Avionul a revenit pe pista Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj la 25 de minute după ce decolase spre București. Aeronava a aterizat în siguranță și a fost imediat verificată de specialiști pentru a se determina defecțiunea.

Același avion efectuase şi cursa Bucureşti – Cluj, aterizând cu întârziere.

222

”Compania TAROM anunță o neregularitate de zbor pe cursa ROT642 Cluj Napoca —București. În urma unor avertizări la bordul aeronavei ATR 42-500, comandantul a decis revenirea pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Regretăm situația creată, însa prioritatea companiei TAROM este de a oferi pasagerilor sai calatorii sigure. (sursa: citynews.ro)

Cei 48 de pasagerii ai  cursei ROT642 vor fi reprotejati astfel:  33 de pasageri pe cursele ROT652 Cluj Napoca  — Bucuresti 13:45  si ROT 644 Cluj Napoca  — Bucuresti 14:30,  urmând ca restul de 15 pasageri sa fie reprotejati pe cursa ROT648 Cluj Napoca  — Bucuresti 19:00.

Precizăm că procedura efectuată de echipajul aeronavei este o procedură standard și nu pune în pericol în niciun fel siguranța zborului”, se arată într-un comunicat TAROM.

error: Content is protected !!