Suporterii lui ”U” Cluj au fost batuti crunt la meciul Romania Ungaria. Un barbat a fost batut in fata fiicei sale

Updated on octombrie 13, 2014

Meciul de sâmbătă seara dintre România șiUngaria, terminat cu scorul de 1-1, nu a fost lipsit de scandaluri, iar cel mai rău se pare că au ieșit cei din galeriile ”U” Cluj și Dinamo, care au fost bătuți de forțele de ordine.

meci-romania-ungaria
Scandalul a început în primul sfert de oră, când galeria Ungariei a rupt lanțul de securitate pentru a sări la bătaie cu fanii lui ”U” și Dinamo, iar jandarmii și angajații BGS au intrat să calmeze spiritele, dar nu au ținut cont de cei din jur și i-au luat ăe toți la bătaie.

În timpul încăierării clujeanul Alex T. a fost bătut cu bestialitate de angajații BGS, chiar în fața fiicei sale de 14ani. (sursa: stiridecluj.ro)

Am venit de la Cluj cu fiica mea de 14 ani să văd un meci de fotbal, să văd o echipă de români. Am stat liniştit la meci. Când au izbucnit acele incidente, cei de la BGS ne-au bătut la rând. Au bătut copii, femei, bătrâni, n-au ţinut cont de nimic. Au dat cu spray lacrimogen şi au intrat peste noi. Eu am căzut şi m-au lovit cu bestialitate sub ochii fiicei mele, mi-au spart capul.

Eu sunt bolnav de inimă, eu am plătit bilet la meci să văd un spectacol. Am stat liniştit, n-am provocatincidente. Eu mi-am văzut de treabă, n-am venit la meci să fac scandal. Când am fost la ambulanţă, n-au vrut să mă coasă. Mi-au aplicat un bandaj şi mi-au dat drumul. Acum, trebuie să ajung la spital, că am nevoie de cel puţin 7 copci“, a declarat pentru ProSport suporterul bătut cu bestialitate de angajaţii BGS.

error: Content is protected !!