Un mare lant de magazine face angajari la Cluj, inclusiv pe post de sef

Updated on septembrie 16, 2014

Un lanţ de hypermarketuri face angajări în Cluj-Napoca, dar şi în Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Timişoara, Sibiu, în această perioadă.

auchan

Auchan Romania angajează pe postul de profesionist produse proaspete în oraşele Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Timişoara, Sibiu.

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit 10 clase şi şcoala profesională de profil sau a obţinut o diplomă de calificare corespunzătoare meseriei pentru care aplică (măcelar, brutar, cofetar, bucătar) şi are experienţă relevantă în domeniu.

De asemenea, Auchan Romania angajează 30 de manageri raion în oraşele Bucureşti, Tîrgu-Mureş, Suceava, Timişoara, Cluj-Napoca, Oradea, Braşov, Galaţi, Deva, Sibiu.

Te califici pentru acest post dacă ai 1-3 ani experienţă relevantă în muncă, ai absolvit studii superioare, cunoşti o limbă străină, eşti dispus la efort fizic susţinut, ai abilităţi de coordonare şi management al echipei, eşti dinamic şi cinstit. Detalii, aici. (sursa: ziuadecj.ro)

3 octombrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru posturile vacante la Auchan Romania, pe care le-am enumerat mai sus.

error: Content is protected !!