Cluj: Ponta in „inspectie” la lucrarile la tronsonul Gilau-Nadasel. 15 minute

Updated on septembrie 12, 2014 Toată spuma PSD-istă clujeană, lideri mai mari sau mai mici, primari, consilieri judeţeni şi locali, întreg staff-ul Prefecturii, plus o veritabilă armată de jurnalişti s-au adunat pe şantierul început de-o lună la cei 8,7 km cât urmează să măsoare tronsonul Gilău-Nădăşel din Autostrada Transilvania. Se lucrează într-un ritm cum la Cluj nu s-a mai văzut de mult. Zeci de camioane roiesc într-un du-te – vino neîntrerupt cărând pământ şi roci excavate. Aproximativ o sută de oameni au aşteptat vizita premierului Victor Ponta aproape o oră, cât şeful guvernului a găsit de cuviinţă să întârzie.

rrr

„Sperăm să fie gata la sfârşitul anului viitor. Va avea şapte viaducte mari, podeţe. Instabilitatea solului o să ne dea mari probleme dar o s-o rezolvăm, o să ajungem la Nădăşel. La anul, pe timpul ăsta, o să fim la Nădăşel”, se angajează Umbrărescu, deşi termenul de execuţie al lucrării este 7 aprilie 2017, după care îl invită pe premier să-i arate o lucrare mai specială. Ponta se eschivează: „Vin când va fi gata”.(sursa: Ziua de Cluj

„Sunt convins că veţi face treabă bună, peste tot pe unde aţi fost aţi făcut treabă foarte bună. Banii îi aveţi în cont, nu?”, spune premierul. „Da, sunt acolo, stau liniştiţi”, confirmă Umbrărescu. „Am venit să marcăm faptul că am repornit cea mai mare lucrare de infrastructură din Ardeal”, a anunţat apoi Ponta. Şi exact asta a făcut, a marcat momentul.

15 minute, cu slujba mitropolitului cu tot, a durat prezenţa premierului în zonă pentru care s-au mobilizat cam o sută de oameni şi zeci de maşini.

error: Content is protected !!