Vodafone a lansat Supernet pentru smartphone-uri, fara costuri suplimentare

Updated on septembrie 11, 2014 Vodafone, numărul doi pe piaţa locală telecom, a lansat Supernet, o inovaţie în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigură viteze ridicate, stabilitate crescută şi protecţie.

vodaf

“Supernet reprezintă cel mai bine puterea reţelei noastre reconfigurate. Nu este un nou produs sau un nou plan tarifar, ci este cea mai recentă implementare, destinată să ofere clienţilor noştri o experienţă remarcabila de utilizare a smartphone-urilor. Este felul nostru de a transforma smartphone-urile clienţilor noştri în terminale şi mai inteligente, fără costuri suplimentare. Supernet începe cu viteze ridicate pentru toţi clienţii noştri, şi continuă cu o stabilitate superioară a conexiunii de Internet, pentru streaming şi browsing optimizat, a declarat Ravinder Takkar, preşedinte şi CEO, Vodafone România. (sursa: capital.ro)

UltraSpeed asigură o experienţa broadband autentică, de viteza superioară. Astfel, începând de acum, toţi utilizatorii Vodafone beneficiază de viteze ridicate de transfer: vitezele 3G cresc substanţial, până la 43,2 Mbps, iar utilizatorii serviciilor 4G beneficiază de viteze de download de până la 300 Mbps.

error: Content is protected !!