Clujeni cercetati dupa ce au scos astazi pistoalele intr-un bar de pe Piezisa. Unul era de ”jucarie”

Updated on septembrie 10, 2014 Doi tineri sunt cercetați de polițiști după ce, în urma unui scandal survenit într-un bar de pe Piezișă, pe fondul consumului de alcool, au amenințatmai multe persoane cu pistoalele.

La data de 10 septembrie a.c., Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în jurul orei 00:50, într-un local public de pe strada Piezişă, din municipiul Cluj-Napoca, a avut loc o altercaţie.

555

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 6 Poliţie s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au constatat că între mai multe persoane, pe fondul consumului de alcool, s-a iscat un conflict spontan”, informează reprezentanțiiIPJ Cluj.

În urma verificărilor, se pare că doi tineri ar fi ameninţat alţi tineri cu pistoale, fără a le arma sau efectua vreunfoc de armă. Ulterior, cu un autoturism, aceştia au părăsit localul. (sursa: stiridecluj.ro)

Oamenii legii i-au depistat pe supecți în mai puţin de două ore de la sesizare, pe strada Calea Turzii. Aceştia au fost legitimaţi şi s-a stabilit că este vorba de doi tineri clujeni de 25, respectiv de 26 de ani.

Asupra tânărului de 26 de ani, deţinător legal de armă, a fost găsit un pistol cu bile de cauciuc, iar asupra celuilalt o brichetă sub formă de pistol.

Cei doi sunt cercetați sub aspectul savârşirii infracţiunii de „ameninţare”, faptă prevăzută de Codul penal.

error: Content is protected !!