Cluj: In weekend avem Zilele Recoltei la Sala Sporturilor

Updated on septembrie 10, 2014 În perioada 12-14 septembrie, peste 150 de producători şi meşteri populari vor veni la Sala Sporturilor ca să le vândă clujenilor fructe, legume de sezon şi dulciuri la un preţ mai mic decât în pieţe.

sss

 

Zilele Recoltei vor debuta vineri, la ora 12:00, iar pe standurile celor peste 150 de producători şi meşteri populari se vor afla, pe lângă fructe şi legume de sezon, ulei presat la rece, dulceţuri tradiţionale, produse apicole, ciocolată de casă, turtă dulce, lactate şi alimente din carne de porc, precum şi prăjituri de casă. Programul de funcţionare se încheie la ora 22:00, iar sâmbătă şi duminică acesta este cuprins între orele 09:00 şi 21:00. (sursa: citynews.ro)

“Vizitatorii târgului vor putea achiziţiona şi săpunuri naturale, obiecte de artizanat şi bijuterii hand-made realizate de tineri artişti clujeni. Buna dispoziţie va fi întreţinută de artişti clujeni consacraţi şi ansambluri de dansuri populare din judeţul Cluj, spectacolele folclorice urmând să aibă loc în fiecare din cele trei zile ale târgului, cu începere de la ora 17:00. Pentru copii va fi amenjată o zonă de agrement şi un parc de distracţii,  iar sîmbătă, de la ora 12.00, va fi organizat un atelier de sculptură în fructe şi legume. Tot pentru cei mici, duminică, de la ora 12.00 artiştii de la Teatrul de Păpuşi Puck vor prezanta spectacolul cu piesa Hocus Pocus”, au anunţat reprezentanţii primăriei clujene.

error: Content is protected !!