Cluj: Trafic record pe Aeroportul in luna august. Vezi aici ce noi rute vor fi introduse

Updated on septembrie 3, 2014 Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a înregistrat în luna august a acestui an un trafic record de 129.000 de pasageri, în creştere cu aproape 16% față de aceeași lună a anului trecut.

De asemenea, numărul de aterizări și decolări a crescut cu aproximativ 9%, comparativ cu luna august 2013. În primele şase luni ale acestui an, pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj s-a înregistrat un trafic aerian de 517.000 de pasageri și 5.846 mișcări de aeronave, situându-l pe locul doi în România, după Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din  București.

333

Din luna octombrie a acestui an, rețeaua de rute a aeroportului se va extinde cu noi destinații. Este vorba de Nuremberg, Germania, zbor operaţional de la 1 octombrie, Koln, Germania, zbor operaţional din 20 decembrie, Malmo, Suedia, operaţional din 21 decembrie, Geneva, Elveţia, tot de la 21 decembrie şi Bari, Italia, zbor operaţional de la 14 martie 2015. (sursa: citynews.ro)

Mai mult, potrivit reprezentanţilor Aeroportului din Cluj, începând cu programul de iarnă, din 27 octombrie 2014, o nouă companie va începe operara de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Noul operator va efectua zboruri regulate pe destinația Varșovia, cu posibilități de conexiune. Zborurile vor fi operate de luni până sâmbătă, cu o aeronavă Dash 8 Q400.

error: Content is protected !!