Clujenii vor ca Podul Garibaldi sa fie refacut cu arcade, arhitectii din Comisia de Urbanism a Primariei doresc sa fie refacut fara arcade. Cine castiga?

Updated on august 27, 2014 Podul Garibaldi va fi refăcut de municipalitate la ”pachet” cu podul Traian, ambele având nevoie urgentă de consolidări. 

Propunerea unor arhitecți din Iași prezintă un pod cu un design superb, având o zonă de promenadă, dar și arcade care să îi confere o imagine modernă.

Clujenii si primarul Emil Boc doresc varianta cu arcade, arhitectii din Comisia de Urbanism a Primariei doresc varianta simpla. Cine va castiga?

Mai jos va prezentam cateva opinii stranse de pe pagina noastra de Facebook:

Clujenii vor ca Podul Garibaldi sa fie refacut cu arcade, arhitectii din Comisia de Urbanism a Primariei doresc sa fie refacut fara arcade. Cine castiga? 1Simona Bogdan Darius Pilut Cu arcade si lumini albastre cu drum reparat cu multi copaci si pista de biciclete semnalizata corespunzator cu camer de trafic pt fitosi care doar sant posesorii unui permis auto pentru un oras european cu adevarat un oras curat pentru a putea sa ne bucuram ca nu am fost la vot degeaba sa simtim ca domnul Boc ne iubeste si ii pasa de noi.

Clujenii vor ca Podul Garibaldi sa fie refacut cu arcade, arhitectii din Comisia de Urbanism a Primariei doresc sa fie refacut fara arcade. Cine castiga? 2Cosmin Ignat daca nu ii pui arcade il renovezi degeaba. Parerea “specialistilor merge pe ideea de a fi vizibil stadionul si sala polivalenta de la departare. Iar Boc pe ideea de a se integra cu designul sali si stadionului, un pic mai futurist si mai modern.. Daca ramane fara arcade, vor fi trantiti 4 stalpi de luminat pe pod aiurea. Clar cu arcade, luminile integrate, iar partea pietonala sa fie acoperita strict deasupra, pentru cazul in care ploua mai dai o pauza umbrelelor, iar lateralele sa aibe ferestre de unde sa poti fce poze nu doar prin stcla (dupa cum pare in imagine)
Clujenii vor ca Podul Garibaldi sa fie refacut cu arcade, arhitectii din Comisia de Urbanism a Primariei doresc sa fie refacut fara arcade. Cine castiga? 3Elvira Duta foarte frumos cu arcade
Clujenii vor ca Podul Garibaldi sa fie refacut cu arcade, arhitectii din Comisia de Urbanism a Primariei doresc sa fie refacut fara arcade. Cine castiga? 4Ondina Cadaru Cu arcade!

error: Content is protected !!