Cluj: Cea mai moderna sala multifunctionala din Romania este gata! Vezi Imagini cu sistemul videobox HD

Updated on august 27, 2014

Polivalenta clujeană este gata în proporţie de 95%! Reprezentanţii firmei care au construit sala multifuncţională de sport din Cluj au dat asigurări că recepţia şi testele ulterioare vor putea începe la 15 septembrie, conform contractului. Competiţiile sportive efective vor putea fi găzduite din 31 octombrie însă.

“Am promis că lucrările vor fi gata în septembrie. După cum se vede, suntem gata în proporţie de 95%. Toate lucrările sunt în grafic, iar din 15 septembrie se poate începe procedura de recepţie a sălii. Vor urma o serie de teste, astfel că până la 31 octombrie totul să fie în regulă”, au explicat constructorii. (sursa: stiridesport.ro)

Ce poate face cubul video

“Este primul videobox decalitate din România. Este full HD şi se poate folosi pentru televizări live din sală, dar şi pentru corelarea tabelelor electronice. Acestea sunt multisport, adică se pot folosi pentru baschet, handbal, volei, toate sporturile de sală. Nu toate tabelele pot face aceast lucru. De asemenea, suprafaţa de parchet a fost montată în primă fază pentru omologarea la baschet. În plus, au fost achiziţionate alte două suprafeţe pentru volei şi baschet”, a declarat reprezentantul firmei care a instalat videobox-ul.

error: Content is protected !!