Pericol de explozie. Panica la granita dintre Cluj si Salaj ieri seara

Updated on august 26, 2014

Pericol de explozie între localităţile Ciucea din judeţul Cluj şi Cizer, judeţul Sălaj! O cisternă cu 23.000 de litri de combustibil s-a răsturnat, după ce a intrat în balans. Şoferul din Turda a încercat să evite o maşină care i-a tăiat calea, moment în care mastodontul a intrat în balans şi s-a răsturnat.

sss

Cisterna transporta 6 de tone de benzină şi 17 tone de motorină. Şoferul a vrut să evite maşina care i-a tăiat calea, dar s-a răsturnat cu cisterna.

Impresionate forţe de ordine au ajuns la faţa locului pentru a acţiona la timp, asta pentru a evita producerea unei catastrofe. Din fericire, cisterna nu a suferit avarii. Doar rezervorul autotractorului s-a spart, iar combustibilul curs se putea aprinde în orice moment. (sursa: voceatransilvaniei.ro)

“Pe DJ 108G, între localităţile Cizer şi Vânători, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Turda, în timp ce conducea o cisternă într-o curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului nu au rezultat victime. Autotractorul era încărcat cu 23.000 de litri de combustibil”, a declarat pentru NewsCluj.ro Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj.

error: Content is protected !!