Ice Bucket a la Cluj. Primarul Emil Boc, provocat de cativa sportivi clujeni sa isi toarne o galeata cu apa pe cap

Updated on august 24, 2014 Isteria Ice Bucket Challenge ajunge şi în inima Transilvaniei. După ce a făcut furori la nivel naţional şi internaţional, campania ajunge şi la Cluj, unde din ce în ce mai mulţi oameni dau curs provocării de a-şi turna o găleată cu apă rece pe cap. Câţiva sportivi clujeni care au răspuns deja pozitiv acţiunii, l-au provocat pe edilul Emil Boc să se implice.

22

Ice Bucket Challenge este o campanie de donații dedicată ajutorării celor suferinzi de scleroză laterală amiotrofică și conștientizării acestei maladii, de care suferă și Stephen Hawking. Participanții sunt provocați să își verse pe cap un vas cu apă la temperatură scăzută (amestecată cu gheață). Regulile presupun ca, în 24 de ore de la primirea nominalizării, trebuie să donezi bani şi să îţi torni o găleată de apă pe cap.

La această campanie au aderat o mulțime de personalități americane și din întreaga lume, printre care se numără: Bill Gates, Lady Gaga, Oprah Winfrey, Shakira, Mark Zuckerberg. (sursa: Ziua de Cluj)

Campania a devenit extrem de rapid populară pe întreg globul, ajungând şi în România. După ce mai multe personalităţi din ţara noastră s-au implicat în acţiune, modelul a fost preluat de sute de internauţi care au luat în serios provocarea. Astfel, în ultimele zile, reţelele de socializare s-au umplut de filmuleţe Ice Bucket Challenge.

error: Content is protected !!