Cluj: Se da startul vizitelor gratuite la muzeu. Vezi programul aici

Updated on august 20, 2014 Muzeul de Istorie a Univerităţii Babeș-Bolyai și Muzeul de Istorie al Transilvaniei dau startul vizitelor ghidate în limba română şi engleză la o serie de expoziţii.

cluj

Vizitele la muzeele de istorie cuprind expoziţii comemorative, dedicate împlinirii a 100 de ani de la izbucnirea Primului Război Mondial după următorul program:

Miercuri, 20 august, ora 11:00 (Muzeul de Istorie a Universității Babeș-Bolyai, ghidaj în limba română) și ora 13:00 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română).

Joi, 21 august, ora 11:00 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română) și ora 14:00 (Muzeul de Istorie a Universității Babeș-Bolyai, ghidaj în limba română). (Sursa: Ziua de Cluj)

Vineri, 22 august, ora 11:00 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română) și tot ora 11:00 (Muzeul de Istorie a Universității Babeș-Bolyai, ghidaj în limba engleză).

Sâmbătă, 23 august, ora 13:00 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română).

Duminică, 24 august, ora 11:0 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română).

Evenimentele au loc sub sigla Zilelor Culturale Maghiare.

De asemenea, în perioada 17-24 august, Muzeul de Artă, Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei, Muzeul de Istorie a UBB, Muzeul de Mineralogie, Muzeul Botanic și Muzeul Zoologic pot fi vizitate gratuit.

error: Content is protected !!