Niciun caine eutanasiat in Cluj de la inceputul anului. Vezi aici cati catei au adoptat clujenii

Updated on august 14, 2014 Lucrările de modernizare ale centrului de ecarisaj de pe strada Bobâlna au fost finalizate, fiind realizate 60 de cuști noi pentru câinii comunitari.

caini

Este vorba despre 60 de boxe noi, care înseamnă extinderea numărului de locuri din centrul de ecarisaj de la 140 la 200 de locuri. Lucrările au început în februarie și s-au finalizat la sfârșitul luniiiunie, iar valoarea lucrărilor a fost de 261.000 lei, față de 345.000 de lei, cât s-a alocat prin hotărârea de Consiliu Local”, a declarat Emil Boc.

De asemenea, de la începutul anului au fost capturați peste 300 de câini, dintre care doar 138mai sunt în centrul de ecarisaj, mult mi mulți fiind adoptați.

Anul acesta, pentru 2014 am avut capturați până acum 331 câini, din care 138 sunt în centru, iar 278 au fost adoptați. Profit de această ocazie să mulțumesc public ONG-urilor și persoanelor fizice care s-auimplicat și se implică în procesul de adopție a câinilor. Este un semn de civilizație și de normalitate aici laCluj”, a mai precizat Emil Boc. (sursa: stiridecluj.ro)

Costul de întreținerii patrupedelor este de 3,2 lei/zi pentru fiecare câine, la care se adaugă costurile pentru îngrijirea medicală și celelalte nevoi ale animalelor.

error: Content is protected !!