Haide la COLOURS of CLUJ! Show-uri de gastronomie, fitness in aer liber si petreceri pentru copii in acest weekend

Updated on august 9, 2014

Show-uri gastronomice, fitness, diverse activități pentru copii, între care și o petrecere, teatru, interacțiune între oameni și animale sunt câteva din manifestările la care sunt așteptați clujenii și nu numai, în acest weekend, la cea de-a doua ediție a evenimentului “Colours of Cluj”.

colours-of-cluj

Principalele locuri de desfășurare ale activităților sunt Piața Unirii și Cetățuia, la care se adaugă Bulevardul Eroilor și Casa TIFF.

Pe Cetățuie activitățile încep de la ora 11 în fiecare dintre cele trei zile ale evenimentului. În toate cele trei zile sunt programate în intervalul orar 11.00 – 23.00. Târgul de produse vintage și handmade și Show gastronomic live, respectiv Ateliere interactive, între orele 15.00 – 20.00.

Ce spun organizatorii

“O rolă de hârtie întinsă pe Bulevardul Eroilor vă aşteaptă. Împreună vrem să creăm o pictogramă comună cu şi despre oraşul nostru. Detaşați-vă de cele zilnice, înarmați-vă cu o pensulă şi încercați să scrieți cât mai caligrafic pe stradă. Să dăm o altă înfățișare Clujului!”, se arată pe site-ul organizatorilor COLOURS of CLUJ.

Deschiderea oficială Colours of Cluj

Două concerte, o seară colorată. We Singing Colors vor deschide oficial cea de a II-a ediție a festivalului, cu începere de la ora 20:30. We Singing Colors se defineşte ca o trupă alternativ-acustică de pop-folk, cu un concert despre care artiştii spun că e desprins dintr-o „lume secretă, plină de bucurie, dar şi melancolii”.
1111000
Fanfara Transilvania va încinge atmosfera, de la ora 21:30. Cu instrumente precum clarinet, tubă, trombon, saxofon sau fligorn, membrii fanfarei combină tradiţia vechii muzici ţigăneşti, executate la viteze uluitoare, cu ritmurile melodiilor din Balcani.

Atmosfera Clujului de odinioară, recreată

Pălării cu boruri largi, rochii vaporoase și săndăluțe “de sezon”, eșarfe, bijuterii vintage și hand-made, fuste hippie, maiouri colorate, poșete glamour și ochelari retro vă vor face ștrengărește cu ochiul la târgul de produse vintage și handmade, de pe Cetățuie. Târguțu’ Vintage este şi în acest an partener Colours of Cluj.

COLOURS of CLUJ Între celelalte manifestări programate aici se numără, sâmbătă, activități sportive, între orele 13.00-20.00, respectiv Fitness Camp, în intervalul 12.00 – 17.00. În seara zilei de sâmbătă aici vor avea loc două recitaluri muzicale, de la ora 21.00, respectiv 22.00, urmate de proiecția filmului “București, unde ești?”, de la ora 23.00.

Duminică, între orele 17.00 – 19.00, se va desfășura o petrecere pentru copii.

În Piața Unirii

COLOURS of CLUJ 
Pe durata celor trei zile în Piața Unirii vor fi prezentate două instalații. De asemenea, doritorii vor putea juca “The Dungeon”, primul joc de evadare reală din Cluj-Napoca, organizatorii pregătind o surpriză pentru festivalul COLOURS of CLUJ.

Între activitățile mai interesante ce urmează să aibă loc în Piața Unirii se numără “Demonstrația de tango argentinian” – vineri, de la ora 18.30 la 19.00, Scenă de Dans pentru profesioniști, vineri, între orele 19.00 – 20.30, activități alături de copiii din Pata Rât – sâmbătă, între orele 11.00 – 15.00.

Atât sâmbătă cât și duminică, între orele 10.00 – 14.00 în Piața Unirii va fi amenajat un Cort al copiilor.

Pe Bulevardul Eroilor în fiecare dintre cele trei zile, între orele 17.00-20.00, este prezentată instalația “Atelier de caligrafie”.

COLOURS of CLUJ La Casa TIFF sunt programate în prima zi trei spectacole de teatru, începând cu ora 21.00, sâmbătă va avea loc o proiecție de film, iar duminică de la ora 21.30 este “Seară dedicată jocului Trivia”. Pe parcusul întregii zile de duminică doritorii pot participa la jocul “Treasure Hunt”. (sursa: voceatransilvaniei.ro)

Programul complet al festivalului se află pe site-ul evenimentului.

Cea de-a doua ediție a festivalului COLOURS of CLUJ 2014 se desfășoară între 8-10 august la Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!