Cluj: Consiliul Local Floresti a aprobat in unanimitate gratuitatea pe transport pentru pensionari

Updated on august 8, 2014

Propunerea primarului Horea Şulea a fost aprobată de toţi consilierii în şedinţa de astăzi a deliberativului local. Ea va putea fi pusă în practică efectiv din luna septembrie, după rectificarea bugetară. De această măsură vor beneficia toţi pensionarii din comună, indiferent de cuantumul pensiei.

autobuze-ratuc

Potrivit primarului, circa 2000 de pensionari din Floreşti, indiferent de cuantumul pensiei, vor avea gratuitate pe liniile de transport metropolitane ale Companiei de Transport Public (CTP).

Primarul Horia Şulea declară că instituţia are resursele financiare necesare pentru implementarea proiectului. Din estimările administraţiei locale, suma pe care o va aloca Primăria pentru a susţine plata abonamentelor pentru pensionari nu va depăşi un milion de lei pe an. (sursa: ziuadecj.ro)

Până acum beneficiau de subvenţionarea integrală a abonamentelor doar elevii şi studenţii care învătau în Cluj. Preţul actual al unui abonament pe liniile metropolitane din Floreşti este de 80 de lei şi include şi o linie gratuită în municipiul Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!