Clujul, orasul tuturor posibilitatilor: un biciclist baut a intrat intr-o masina, apoi un sofer baut a lovit un biciclist

Updated on august 7, 2014

Două accidente în care au fost implicaţi biciclişti au avut loc în Cluj-Napoca. În ambele cazuri, persoanele responsabile de producerea incidentelor se aflau sub influenţa alcoolului.

biciclist-cluj

Primul accident a avut loc marţi, la intersecţia străzilor Bucium şi Primăverii. Astfel, un biciclist de 48 ani care se deplasa pe strada Bucium a ajuns la intersecţia cu strada Primăverii, iar la efectuarea virajului stânga, nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus pe strada Primăverii de un bărbat de 61 ani.

Biciclistul, care s-a ales cu răni uşoare, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. (sursa: citynews.ro)

Câteva ore mai târziu, de data aceasta pe strada Cuza Voda, a avut loc un alt accident asemănător, doar că rolurile au fost inversate. Mai exact, un şofer de 30 de ani aflat cu maşina pe trotuar, a efectuat manevra de mers cu spatele, a ieşit pe partea carosabilă cu spatele şi a accidentat un biciclist de 32 ani. Acesta a căzut pe şosea şi s-a accidentat uşor. Poliţiştii au stabilit că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

error: Content is protected !!