Mai circula cineva cu bilet, la Cluj? 5.000 scapa cu ajutorul Facebook, 5.000 sunt prinsi de “boacteri”. Marcel Duma: Cel putin eu sunt unul din cei ce cumpara si composteaza biletul deoarece prin acest gest contribui intr-o anumita masura la salariul unui om care are nevoie de bani cum am si eu

Updated on august 4, 2014 5.000 de călători fără bilet sau abonament sunt depistaţi lunar de controlorii CTP, adică undeva între 150 şi 200 de contravenienţi pe zi”, a declarat Neag, directorul CTP. Această “captură” este realizată de cei 50 de controlori pe care compania îi are pe toate liniile pe care le deserveşte.

Directorul CTP a criticat în termeni duri acţiunea „grupului Facebook” care demască „boacterii” în timp real prin mesaje pe reţeaua de socializare, despre care a declarat: „Este o acţiune antisocială, discriminatorie, o instigare la dezordine, care sfidează cetăţenii corecţi”

 

Mai circula cineva cu bilet, la Cluj? 5.000 scapa cu ajutorul Facebook, 5.000 sunt prinsi de “boacteri”. Marcel Duma: Cel putin eu sunt unul din cei ce cumpara si composteaza biletul deoarece prin acest gest contribui intr-o anumita masura la salariul unui om care are nevoie de bani cum am si eu 1 Marcel Duma: Cel putin eu sunt unul din cei ce cumpara si composteaza biletul deoarece prin acest gest contribui intr-o anumita masura la salariul unui om care are nevoie de bani cum am si eu, si acea persoana platita din contributia mea prin cumpararea biletului are acasa pe cineva la cine se gandeste sa-i puna pe masa o bucata de paine, sa achite darile catre stat, etc, lucru fara de care (salariul) nu am putea trai in societatea in care TOTUL se invarte in jurul banilor !!! Are cineva ceva impotriva sau ii sustinem pe acesti oameni deoarece si ei au dreptul la viata ca noi ?

Mai circula cineva cu bilet, la Cluj? 5.000 scapa cu ajutorul Facebook, 5.000 sunt prinsi de “boacteri”. Marcel Duma: Cel putin eu sunt unul din cei ce cumpara si composteaza biletul deoarece prin acest gest contribui intr-o anumita masura la salariul unui om care are nevoie de bani cum am si eu 2 Hetmann W. Iohan: O curiozitate: sistemul de ticketing are integrat plata prin card bancar?
Tu platesti bilet pentru mijloacele de transport public? Comenteaza aici

error: Content is protected !!