Cluj. Politistii din Grigorescu sunt prea ”MOI” cu derbedeii: ”In schimb, pe noi ne legitimeaza cand ne plimbam pe strada” Tu esti multumit de politistii clujeni?

Updated on august 4, 2014

Un clujean atrage atenția asupra faptului că polițiștii de la Secția 5 din Grigorescu sunt prea ”moi” când vine vorba despre derbedei informeaza stiridecluj.ro

pol-grigo

Doresc sa va semnalez cateva nereguli in ceea ce priveste activitatea Sectiei 5 Politie din Cluj-Napoca. In urma cu aproximativ o luna, dupa miezul noptii, la intrarea in sectie (unde figureaza si Facultatea de Stiintele ale Mediului), chiar langa poarta, mai multi tineri au facut o galagie de nedescris (rasete, chiote,injuraturi etc) pret de cateva minute, FARA CA POLITISTII SA INTERVINA! Toate astea combinate cu muzica(ce-i drept, la un volum decent) ce suna din boxele celor doua masini parcate sub nasul asa-zisilor oameni ai legii. 

 Azi dimineata, surpriza! O fata de etnie rroma, a urlat si a dansat in acelasi loc – intrarea in sectia de politie- fara sa fie luata la intrebari, la o ora total nepotrivita (Cred ca racnetele fetei au trezit jumatate din cartier). Apoi a luat-o la fuga spre Hotel Napoca, pe mijlocul drumului. Nu am avut prezenta de spirit sa fotografiez sau sa inregistrez cele doua evenimente, dar sunt sigur ca multi locuitori ai cartieruluiGrigorescu ar putea confirma cele mentionate sau chiar sa aduca unele completari. 

 Ma intreb, retoric, fireste, ce scrie in fisa postului acestor politisti si cum pot fi posibile astfel de actiuni chiar sub nasul lor? Inteleg ca (unii dintre noi) suntem legitimati in timpul unei simple promenade de vara prin cartier, dar cu progeniturile de mai sus cum ramane???”, a scris clujeanul.

error: Content is protected !!