In Cluj primaria interzice mersul cu carucioarele pe trotuare?! Are cineva idee de ce?

Updated on august 3, 2014 Pe Facebook am primit urmatoarea sesizare:

Pe strada Moricz Zsigmond au pus stalpi ca sa nu mai parcheze masinile care vin cu copii la bazin. Nimeni nu se gandeste la mamele cu carucior sau persoanele cu dizabilitati care ar vrea sa circule pe trotuar. Si totul din pura rautate a vecinilor. Oricum e de apreciat ca primaria s-a sesizat si chiar a avut bani pentru asta.

10547848_10152360291479440_6468181848934613035_o (1)

  • In Cluj primaria interzice mersul cu carucioarele pe trotuare?! Are cineva idee de ce? 2 Mocan Mihaela da , din pacate nu e singura strada cu stalpi ca sa nu mai vb de masinile care sint parcate pe trotuar pana la gardul caselor si tot in strada ajungi cu caruciorul si ce sa zic de IDIOTII din masini care iti mai arata si trotuarul cica pe acolo se circula
  • In Cluj primaria interzice mersul cu carucioarele pe trotuare?! Are cineva idee de ce? 3 Boldis Smaranda Dar stalpii de curent tot raman pe trotoare. Si deci tot pe strada ajungem cu carucioarele…concluzia: mersi dar e degeaba 
  • In Cluj primaria interzice mersul cu carucioarele pe trotuare?! Are cineva idee de ce? 4Stanescu Lavinia Felicitari primariei!!! :))
    Trebuie postat pe situl lor…
  • In Cluj primaria interzice mersul cu carucioarele pe trotuare?! Are cineva idee de ce? 5Daniela Micu Parca ar fi singura strada cu stalpi in mijlocul trotuarului!
    Cui ii pasa?
    Ne-am obisnuit sa spunem: ca la noi , la nimeni. Si cu asta ramanem.
  • In Cluj primaria interzice mersul cu carucioarele pe trotuare?! Are cineva idee de ce? 6Ana Pauliuc Frumos. Ca la noi nu e in alta parte.
error: Content is protected !!