Cluj. Lacul de la Pata Rat atrage zilnic zeci de clujeni: Ne vindeca de boli

Updated on iulie 26, 2014 Lacul de la poalele ”muntelui” de gunoi de la Pata Rât atrage zilnic zeci de clujeni care vor să urmeze tratamente gratuite.

lac

Lacul este situat pe marginea centurii Vâlcele -Apahida, iar oamenii nu sunt deranjați de mirosul de la groapa de gunoi a orașului.

Oamenii care fac baie în apa sărată a lacului spun că se simt mult mai bine după acest tratamentgratuit. ”Ne vindecă de boli. Dacă mă doare ceva vin aici și fac baie. Totul este perfect sănătos. Cei care nu cred pot veni să testeze”, ne-a spus Maria.

Un alt bărbat susține că știe cazuri de persoane care au venit în cârje și după câteva zile a fost mult maibine. ”Eu zic că apa are proprietăți miraculoase. Întreaga zonă de aici este cunoscută pentru nămol și apa sărată. Nu cred că rampa afectează cumva”, a spus el. (sursa: stiridecluj.ro)

Autoritățile nu au luat probe din apă pentru a vedea dacă acești oameni nu se expun unor pericole, pentru că analizele costă 200 de lei, anunță Direcția de Sănătate Publică Cluj.

error: Content is protected !!