A fost lansata Cluj City App, aplicatia care iti va spune si unde se afla autobuzul pe care il astepti

Updated on iulie 25, 2014

Ghidul digital al Clujului, aplicaţia care ştie tot ce se întâmplă în oraş, a fost lansat de curând şi în capitala Transilvaniei. Prin intermediul Cluj City App se poate găsi cazare, un loc de a servi masa, dar şi programul mijloacelor de transport în comun.

cluj-app

Cluj City App poate fi descărcată pe telefonul personal şi a fost gândită ca un ajutor în primul rând pentru turiştii care vizitează Cluj-Napoca. Prin intermediul ghidului digital al Clujului se poate căuta cazare, un restaurant pentru a servi masa sau locuri de interes public unde vor fi organizate diferite evenimente, dar se va putea găsi online şi locul unde se află autobuzul înainte de a ajunge în staţie.

“Aplicaţia te ghidează prin oraș, arătându-ți locații importante din toate domeniile (hoteluri, pensiuni, restaurante, magazine etc), arătându-ți atât distanța până la punctul tău de interes, cât și cum să ajungi acolo, te ține la curent cu evenimentele care se întâmplă în Cluj și nu numai (concerte, festivaluri, teatru, film etc), devenind agenda electronică a marilor festivaluri din județ, cum ar fi TIFF, Electric Castle, Jazz in the Park. Pe lângă toate locațiile afișate în aplicație, mai găsești și ofertele pe care acestea le pregătesc vizitatorilor. O parte inedită a aplicației va fi oferită de posibilitatea de a verifica în timp real programul autobuzelor, nemaifiind obligați să așteptați în stații minute întregi. Harta interactivă îți va da posibilitatea de a verifica poziția autobuzului față de locul în care te afli și timpul în care acesta va ajunge în stația cea mai apropiată de tine”, potrivit celor care au contribuit la lansarea acestei aplicaţii. (sursa: citynews.ro)

În următoarea perioadă, în Cluj City App va fi introdus un ghid audio pentru cele mai importante locaţii istorice, vor putea fi rezervate mese la restaurante, baruri sau cafenele, dar se pregăteşte şi lansarea aplicaţiei în trei limbi străine. La doar o lună de la lansarea din Cluj, aplicația are peste 400 de downloaduri atât pe Android, cât și pe iPhone, 70% dintre userii care au downloadat-o fiind recurenți.

Primul astfel de ghid digital a fost lansat la Sibiu, iar succesul de acolo a făcut ca acesta să ajungă şi la Cluj.

error: Content is protected !!