Terasa Chios isi redeschide portile. Vezi ce surprize ii asteapta pe clujeni

Updated on iulie 24, 2014

Clujenii se pot rchios

Terasa Chios îşi redeschide porţile în următoarele zile, cu un concept nou şi o atmosferă relaxată. Ambianţa caldă şi primitoare le va deschide clujenilor apetitul de socializare pe malul lacului. “Chios Events Hall & Summer Terrace este un proiect inedit care îmbină gastronomia internaţională, designul aparte, atmosfera relaxantă cu o componenţă simbolică, Chiosul având o lungă şi o frumoasă tradiţie în conştiinţa locală.

Noul concept este special gândit pentru a oferi o experienţă unică pentru clujenii care doresc să se relaxeze alături de familie, prieteni sau partenerii de afaceri, pe terasă sau care doresc să organizeze un eveniment privat sau corporate. Brandul Chios Events Hall & Summer Terrace are la bază două mari promisiuni: să ofere un meniu de cea mai bună calitate, servicii ireproşabile şi, de asemenea, să ofere evenimente memorabile prin atmosferă, design, atenţia la detalii şi desigur, prin localizarea unică în Parcul Central, pe malul lacului”, a declarat Ovidiu Cioci, managerul locaţiei.

Sala de evenimente şi terasa care o înconjoară formează conceptul Chios Events Hall & Summer Terrace. Acestea au fost renovate la începutul acestui an, rezultatul fiind o expresie a bunului gust şi a rafinamentului.

Pentru a conferi locaţiei o identitate aparte şi pentru a contura noul concept, echipa managerială a apelat la un proces de rebranding, prin care au fost impuse noile tendinţe.“Stilul abordat are influenţe mediteraneene; bucătarul şef care a creat meniul este venit din Grecia, cu o experienţă vastă în acest domeniu. Se resimt unele influenţe şi în preparate, dar meniul, în continuare, este unul internaţional”, spune Ovidiu Cioci.

La terasa din faţă structura de bază s-a păstrat, dar s-au schimbat detaliile, terasa din spate fiind, însă, total schimbată. “S-a investit în design, în mobilier, s-a lucrat cu multă atenţie la fiecare detaliu în parte“, a declarat managerul.

Schimbări au venit şi pe partea organizării de evenimente. “Conceptul general include cele două componente – Events Hall şi Summer Terrace. Am adus schimbări substanţiale şi sălii de evenimente, un plus de eleganţă şi distincţie. Renovările au fost finalizate în luna mai, când am avut primele evenimente. Investiţia totală se ridica la peste 400.000 de euro până la momentul actual şi ne propunem să investim în continuare. Pe partea de evenimente, Chios Events Hall se adresează atât clienţilor corporate, pentru cocktailuri, aniversari, petreceri, prezentări, workshop-uri, cât şi celor care doresc să organizeze evenimente personale: nunţi, botezuri, zile de naştere”, a declarat managerul. ( sursa: ziuadecj.ro)

Dezvoltarea este cuvântul cheie al oricărei afaceri, iar managerii locaţiei se gândesc deja la progrese şi alcătuiesc planuri pentru a-i surprinde pe clujeni. În viitor, aceştia vor să includă în programul noii locaţii programe artistice: “Avem mai multe proiecte în derulare, vrem să vedem ce îşi doreşte publicul nostru. Noi avem, orientativ, o direcţie pe care înaintăm, dar vom vedea cum evoluează lucrurile”, adaugă Ovidiu Cioci.

Restaurantul Chios se află în unul din principalele locuri de referinţă din Cluj-Napoca, în Parcul Central Simion Bărnuţiu, la doar câţiva paşi de un alt obiectiv semnificativ pentru oraş şi anume, clădirea Casino. Municipiul Cluj-Napoca a fost recunoscut în acest an la nivel mondial ca destinaţie turistică cu un certificat de excelenţă din partea Tripadviser.

error: Content is protected !!