Boc ii condamna pe cei care au lasat mesaje pe gardul Salii Polivalente. “Sa vina la Primarie sa si le asume”

Updated on iulie 24, 2014

Mesajele de nemulţumire la adresa construcţiei viitoarei Săli Polivalente din Cluj-Napoca, scrise pe gardul care împrejmuieşte şantierul, l-au deranjat pe primarul Clujului. Acesta i-a invitat pe autori să dea explicaţii.

sala-sporturilor-mesaje

“Şcoli, spitale? Ce îi asta? Aici sunt banii dumneavoastră” au fost mesajele scrise pe gardul de protecţie al viitoarei Săli Polivalente de persoane nemulţumite de investiţia de aproape 20 de milioane de euro în cea mai modernă sală de sport din România. Acest lucru l-a iritat pe primarul Emil Boc, care a condamnat modul lor de protest şi le-a chemat la Primărie pentru a da explicaţii. (sursa: citynews.ro)

“Autorilor le transmit să vină aici la Primărie şi să şi le asume, pentru că cineva trebuie să repare ce fac unii acolo. Într-o societate ai cadru de manifestare, de la un miting până la o petiţie, şi poţi să vii şi în Consiliul Local să stai să iei cuvântul, la fiecare şedinţă am stat până când s-au epuizat toate intervenţiile. Noi cheltuim suplimentar, din bani publici, să reparăm ce alţii au stricat”, a declarat Boc.

error: Content is protected !!