Amenzi de pana la 600 de lei pentru clujenii care nu respecta regulamentul de plimbare al cainilor. Proiectul intra in dezbatere publica

Updated on iulie 23, 2014

În Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca va avea loc, miercuri, 6 august, o dezbatere publică în legătură cu noul regulament de plimbare al câinilor. Dacă acesta va fi adoptat, proprietarii care nu-l vor respecta vor putea fi amendaţi chiar şi cu 600 de lei.

caini

Mult aşteptatul regulament cu privire la accesul, circulaţia şi plimbarea câinilor cu stăpân pe domeniul public sau privat al municipiului Cluj-Napoca va intra în dezbatere publică. (sursa: citynews.ro)

Clujenii sunt aşteptaţi, miercuri, 6 august, în Sala de Sticlă a primăriei clujene, acolo unde, de la ora 15:00, va fi discutat regulamentul propus de către municipalitate pentru plimbarea patrupedelor. Dacă acesta va fi aprobat într-o şedinţă viitoare de Consiliu Local, atunci proprietarii de câini care nu îl vor respecta ar putea primi amenzi între 200 şi 600 de lei. Cele mai mici contravenţii au fost gândite în cazul în care animalele sunt plimbate fără lesă sau dacă vor fi chemate pe o tonalitate ridicată, iar amenda maximă ar putea fi dată dacă în locurile special amenajate vor fi plimbaţi câini agresivi sau periculoşi.

error: Content is protected !!