Iluminatul de noapte la Cluj Arena costa 25.000 euro anual. Merita aprinse in fiecare seara?

Updated on iulie 17, 2014

Consilierul local PNL Ioan Bîldea a făcut o solicitare conducerii Cluj Arena prin care cere explicații pentru care iluminatul ornamental al arenei nu funcționează noaptea și dacă s-a găsit o soluție când va fi implementată.

cluj-arena

La întrebarea pe care acesta a adresat-o săptămâna trecută referitoare la lipsa iluminatului arhitectural, răspunsul a fost: „Conducerea Cluj Arena a purtat discuții atât cu Consiliul Județean Cluj, cât și cu Primăria Cluj-Napoca cu privire la iluminatul din jurul stadionului, dorindu-se crearea unei zone comune de iluminat între noua sală polivalentă de sport și stadion. Costurile anuale cu energia electrică pentru iluminatul exterior depășesc suma de 110.000 lei. Menționăm că la această sumă se adaugă costurile cu energia electrică folosită la spațiile închiriate, nocturna stadionului, parcarea subterană,” 
 
„Cu toate acestea, trebuie să revin cu câteva precizări. Întrebarea mea era clar formulată: de ce nu funcționează sistemul de iluminat arhitectural la Cluj Arena?, În acest context, consider că răspunsul transmis de societatea dumneavoastră a fost unul evaziv. Practic, dvs nu ați precizat motivele pentru care iluminatul arhitectural nu funcționează, ci doar că este o problemă de a cărei existență conducerea Cluj Arena este conștientă, fiind discutată cu autoritățile municipale și județene, dar care a rămas fără soluție”, remarcă Bîldea citat de ziua de cluj.

error: Content is protected !!