No.. hai la Cluj

Updated on iulie 17, 2014 Blog Guest omurevoltat.blogspot.ro

Pentru început vreau să va las o melodie ca să puteţi intra în starea perfectă aşa încât să puteţi continua cu cititul acestui articol. Piesa îi aci.

Aşa, acum că v-am făcut introducere trebuie să vă specific că azi am fost la Cluj ca să mă înscriu şi eu la facultăţi ca tăt omu’. Am să sar peste etapa cu drumul parcurs şi trezitul.
Buun, să continuăm! Am ajuns la 11 în Cluj şi prima dată am mers să-mi depun dosarul la FSEGA unde m-am lovit de o coadă imensă pentru plata “dărilor”. După o oră şi 30 de minute intense de aşteptare am izbutit să ajung şi eu la ghişeu, iar după ce am plătit am mers într-o sală unde mi-am specificat opţiunile.
Abia acum începe partea interesantă. Eu trebuia să ajung la 14:00 cel târziu la Facultatea de Construcţii de Maşini care, din câte mi s-a spus, îi în partea opusă a oraşului faţă de FSEGA ţinând cont că doar la 13:30 am terminat dincolo. Am luat autobuzul nr. 48(aşa mi s-a indicat) eu şi colegul cu care am mers şi am mers până la capăt de linie fiindcă pur şi simplu nu ştiam unde trebuie să ne dăm jos, dar am avut noroc că şoferul autobuzului a fost de treabă şi după ce a pornit din nou pe traseu ne-a lăsat jos unde trebuia. Din această păţanie am învăţat două lucruri importante: cum se compostează biletul în mijloacele de transport în comun din Cluj şi unde este capătul de linie al autobuzului nr. 48.
După ce am terminat cu înscrierile la facultăţi eu şi colegul meu ne-am decis să mergem în centru să mâncăm ceva fiind lihniţi de la atâta umblat pe jos combinat cu stat în picioare în mijloacele de transport(în centru am ajuns cu tramvaiul 100 şi apoi cu 101).
cluj
Ajunşi în centrul Clujului am început să căutăm o pizzerie, da am eşuat în căutare şi am decis să mâncăm pe-o bancă fornetti. După ce ne-am aşezat am început să ne dăm pumni în.. fiindcă exact în faţa băncii pe care ne aşezasem era KFC. Din această întâmplare am învăţat unde-i KFC în Piaţa Unirii din Cluj.
Sper că va plăcut ce-am făcut eu prin Cluj, până data viitoare aştept şi păţăniile voastre.
error: Content is protected !!