Primaria Cluj-Napoca cere Mitropoliei sa fie redus nivelul sonor in timpul slujbelor la biserici

Updated on iulie 15, 2014 Primaria Cluj Napoca a depus o cerere la Mitropolia Clujului, Maramuresului si Salajului in care ii cere sa reduca nivelul sunetului din timpul slujbelor. Cererea vine ca urmare a numeroaselor plangeri venite din partea clujenilor deranjati de zgomotul produs de boxele amplasate pe biserici.

biserica-cluj-2013

Reprezentanții Primăriei susțin că au depus, încă de săptămâna trecută, solicitarea către Mitropolia Clujului, Maramuresului si Salajului.

”Ca urmare a repetatelor reclamatii ale cetatenilor privind disconfortul fonic produs de aparatura de sonorizare a bisericilor a fost intocmita o adresa in 08.07.2014 catre Mitropolia Clujului, Maramuresului si Salajului prin care se solicita luarea de masuri pentru reducerea nivelului se sunet si izolarea fonica a surselor generatoare de zgomot si vibratii.

In cazul in care Mitropolia nu va dispune masuri concrete si doriti efectuarea de masuratori sonometrice, va recomandam sa ne transmiteti datele de contact (nume, adresa si telefon) pentru stabilirea de comunacord a detaliilor si datei la care vor fi efectuate masuratorile”, spun reprezentanții Primăriei citati de stiri de cluj.

error: Content is protected !!