Cluj: Aer conditionat in pietele si capelele din oras

Updated on iulie 15, 2014

Legume, fructe, brânză şi… aer condiţionat. În pieţele din Cluj-Napoca vor fi montate în această vară aparate de aer condiţionat. Comercianţii s-au plâns autorităţilor locale că marfa lor se usucă pe tarabe în zilele cu temperaturi de peste 30 de grade. Şi dacă tot cumpără astfel de aparate, Primăria Cluj-Napoca va monta nu mai puţin de 10 şi în capelele cimitirelor din oraş.

flora-123

Autorităţile locale investesc peste 17.000 de lei pentru cumpărarea şi montarea aparatelor de aer condiţionat în pieţe

“Toate pieţele primăriei vor fi dotate cu sisteme de climatizare, care vor aduce condiţii bune în care se păstrează legumele şi fructele pe perioada verii. În unele zile se supraîncălzeau şi exista riscul alterării produselor, mai repede decât era cazul”, a afirmat Oana Buzatu, purtător de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca. (sursa: voceatransilvaniei.ro)

Primăria Cluj-Napoca a organizat o licitaţie publică pentru a găsi o firmă care să furnizeze şi să monteze aparatele de aer condiţionat, chiar din această lună.

“Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Preţul cu care s-a pornit a fost de 22.500 de lei, iar valoarea la care s-a licitat şi câştigat procedura a fost de 17.800 de lei”, a mai precizat pentru reprezentantul Primăriei clujene.

Zece aparate de aer condiţionat vor fi montate şi în capelele din cimitirul Central, respectiv cimitirul Mănăştur. În cazul acestora, investiţia se ridică la peste 100.000 de lei.

error: Content is protected !!