Cluj: Un trotuar a crapat in Zorilor la o luna de la asfaltare. Ce spune Primaria

Updated on iulie 14, 2014

Asfaltul de pe strada Gheorghe Dima, situată în cartierul clujean Zorilor, dă semne de “oboseală” după numai o lună de la turnare. Ba mai mult, o gură de canal a fost îngropată în beton, iar apa bălteşte la suprafaţă.

trotuar-zorilor

Un clujean care locuieşte pe strada Gheorghe Dima a făcut câteva fotografii la trotuarul proaspăt crăpat, după ce ar fi fost asfaltat în urmă cu o lună. Acesta se plânge şi de lucrările de mântuială efectuate la o gură de canal, care a fost săpată în asfalt, iar din această cauză apa se menţine mult timp la suprafaţă atunci când plouă.

“Acum o săptămână, aproximativ, au spart şi au schimbat ceva la gurile de scurgere, bineînţeles  reasfaltarea făcându-se nu la acelaşi nivel, astfel încât nu se mai scurge apa dacă plouă. După cum se vede din poze, o altă anomalie este gura de scurgere, care este îngropată aşa încât să fie ineficientă (de fapt care îi rostul ei, la ce ne trebuie). Iar referitor la surparea trotuarului cred că pozele vorbesc de la sine. Este de netolerat ca o lucrare realizată acum aproximativ o lună să nu dureze nici măcar perioada de garanţie. De aici rezultă proasta execuţie a lucrărilor şi proasta calitate a materialelor folosite”, ne-a scris clujeanul furios.

Contactaţi de citynews.ro, reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au declarat că lucrările de pe strada Gheorghe Dima nu au fost încă recepţionate, iar stricăciunile vor fi reparate. “În ce priveşte crăpătura din trotuar, acolo constructorul va interveni cu lucrări pentru remedierea fisurilor apărute, iar zona nemodernizată rămâne, de asemenea, în atenţia Primăriei pentru finalizarea lucrării. Lucrarea nu se recepţionează până nu este în regulă”, a declarat şeful biroului mass-media de la primăria clujeană, Iulia Perşa. (sursa: citynews.ro)

Lucrările au fost executate de către asocierea Kiat-Diferit.

error: Content is protected !!