Cluj: Familiile de pe Maramuresului, exasperate ca traficul auto intens le distruge casele. Ce ultimatum da un clujean Primariei

Updated on iulie 14, 2014 Lucrările efectuate de municipalitatea clujeană în zona podului peste pârâul Nadăș au determinat devierea traficului auto de pe strada Oașului pe străzile adiacente, fapt ce a produs noi nemulțumiri.

cluj

 Primăria anunțase că din data de 8 iulie, circulaţia pe strada Oaşului va fi închisă în zona podului peste pârâul Nadăş, pentru lucrările de demolare a podului existent şi de construire a unui nou pod. Prin urmare, traficul a fost deviat pe străzile adiacente – Maramureşului, Gării, Giordano Bruno.

Această situație nu e pe placul locatarilor de pe strada Maramureșului, care se plâng de disconfortul produs. ”Devierea traficului greu a produs crăpături în pereții casei mele și a altor vecini; în acest context doresc să știu cine îmi va plăti reparațiile casei? Vă rog să găsiți o altă varianta de deviere a traficului greu”, îi atrage atenția o clujeancă primarului Emil Boc.

Un alt clujean care locuiește în zonă este și mai vehement: ”Țin să vă anunț că dacă nu răspundeți la nici una din sesizările legate de gura de canal de pe Maramureșului 37-34, peste week-end o să fie asfaltată. Ca în palmă. Am avut 3 zile cu cutremure la 10 min, fiecare mașină lovește acel canal strâmb (deși niste Dorei l-au reparat de curând). Decât să îmi cadă casa, prefer să iau amendă, dar să fac locul drept ca pe aeroport. Nu meritați voturile noastre, nici impozitele plătite, nimic. Aveți grijă de locuitorii din Cluj ca de pakistanezi, adica deloc. Rușine”, e mesajul postat pe site-ul domnuleprimar.ro. (sursa: citynews.ro)

Potrivit lui Emil Boc, lucrările la podul peste Nadăș vor dura până în noiembrie. ”Cer scuze clujenilor pentru disconfortul creat de toate aceste lucrări de infrastructură. Sunt investiții necesare – podul peste Nadăș spre exemplu, odată reconstruit, nu va mai necesita astfel de lucrări majore timp de cca. 70 de ani. Vă asigur că urmărim desfășurarea lucrărilor și facem tot posibilul să avansăm cât mai repede”, a explicat edilul.

error: Content is protected !!