Angajatii Aeroportului Cluj vor picheta CJ si cer garantarea unui credit de 50 de milioane de lei

Updated on iulie 14, 2014 Membrii Sindicatului Independent şi angajaţii Aeroportului “Avram Iancu” Cluj-Napoca au anunţat că începând cu 17 iulie vor picheta sediul Consiliului Judeţean, în semn de protest faţă de propunerea de anulare a unei hotărâri privind garantarea unui credit de 50 de milioane de lei de către CJ.

ss

“Sindicatul Independent şi angajaţii aeroporului anunţă organizarea unor adunări publice de protest împotriva măsurilor propuse de CJ Cluj pentru aprobarea în prima şedinţă ordinară din luna iulie a unui proiect de anulare a hotărârii CJ nr. 19/30.01.2014, privind garantarea unui credit de 50 milioane lei, pentru realizarea unor investiţii la noua pistă de 3.500 de metri. Anularea hotărârii respective va genera, începând cu luna august, lipsa de finanţare, lipsa de disponibil, blocarea conturilor Aeroportului Cluj, întreruperea activităţilor, pierderea traficului, închiderea destinaţiilor de zbor, pierderea locurilor de muncă, existând riscul de insolvenţă pentru aeroport”, afirmă liderii Sindicatului Independent al Aeroportului “Avram Iancu”, într-un comunicat transmis vineri pentru Mediafax.

Potrivit documentului citat, sindicaliştii vor picheta sediul Consiliului Judeţean Cluj în zilele de 17, 18, 21, 22 şi 23 iulie, între orele 15.30-17.30.

Sindicaliştii şi angajaţii aeroportului clujean menţionează că, în cazul în care nu se vor lua măsurile care se impun pentru deblocarea acestei situaţii care să asigure continuarea activităţilor pe Aeroportul Cluj, îşi rezervă dreptul “de a acţiona în continuare, până la soluţionarea revendicărilor”.

error: Content is protected !!