Clujul are cele mai mari chirii la apartamentele de doua camere. Ce preturi sunt in tara

Potrivit unei analize realizată de portalul imobiliare.ro, preţul pentru închirierea unui apartament de două camere în Cluj-Napoca este cuprins între 200 de euro pe lună şi ajunge chiar la 800 de euro.

cj

Chirii în funcție de zonă, amplasament, amenajări

Conform sursei citate, în Cluj-Napoca, chiriile la două camere pornesc de la 200 de euro pe lună – aceasta este valoarea de listare pentru un apartament de aproape 40 de metri pătrați utili din zona Gheorgheni; în comuna Florești însă, ce s-a dezvoltat în ultimii ani ca un cartier rezidențial al Clujului, un apartament de 52 de metri pătrați, în bloc nou, poate fi închiriat cu 170 de euro pe lună. În zona ultracentrală a orașului, un apartament în vilă, amenajat modern, cu o suprafață de 110 metri pătrați, are un preț cerut de 800 de euro pe lună.

Cât costă o chirie în București

În Capitală, cele mai ieftine locuințe cu două camere pot fi închiriate cu mai puțin de 200 de euro pe lună. În zona Rahova-Mărgeanului, spre exemplu, o locuință de 48 de metri pătrați utili are un preț cerut de 180 de euro pe lună. La polul opus, cel mai scump apartament scos la închiriere pe Imobiliare.ro poate fi închiriat cu 2.300 de euro pe lună – este vorba despre un penthouse de 70 de metri pătrați, situat într-un bloc finalizat anul trecut, în zona Floreasca.
Click pentru mai multe oferte de închiriere în București.

Chirii decente în Timișoara

În orașul din vestul țării, proprietarul unui apartament de 50 de metri pătrați, situat la mansarda unei vile din zona Bălcescu, solicită un preț de 140 de euro pe lună. În zona Piața Unirii însă, o locuință de 106 metri pătrați utili, amenajată modern și amplasată tot la mansarda unei vile, poate fi închiriată cu 1.000 de euro pe lună. (sursa: voceatransilvaniei.ro)

Cât fac chiriile în Brașov

În zona Florilor, un apartament cu două camere confort doi, cu o suprafață utilă de 36 de metri pătrați, are un preț cerut de 150 de euro pe lună. Pe de altă parte, în zona Centrul Istoric, un apartament într-un ansamblu rezidențial nou (construcție 2011) poate fi ocupat în schimbul a 1.200 de euro pe lună – sumă ce include toate utilitățile, plus servicii de curățenie de două ori pe săptămână; locuința are o suprafață utilă de 78 de metri pătrați și este complet mobilată și utilată.