Emil Boc: “Ne vom apara cu toate mijloacele legale pentru ca ’U’ sa ramana la Cluj

Updated on iulie 10, 2014

Intenţia reprezentanţilor Universităţii Cluj de a muta sediul social al clubului la Bucureşti are un adversar puternic în persoana primarului Emil Boc.

emil boc

Edilul oraşului de pe Someş nu este deloc de acord cu ideea oficialilor “şepcilor roşii” şi a promis că va face totul pentru ca “U” să rămână la Cluj.

“Vom face tot ce ne stă în  putinţă, tot ce ţine de noi, pentru ca ‘U’ să rămână la Cluj. Ne vom apăra cu toate mijloacele legale pe care le avem. În 4 august va fi şedinţa la Bucureşti, iar în 15 iulie va fi şedinţă de Consiliu Local, acolo unde vom mandata un consilier care să apere interesele municipiului, astfel încât Universitatea să rămână la Cluj. Vom studia aspectele juridice, există şi regulamentele FRF, legile sportului, legile economice, multe acte care trebuie văzute de către experţii noştri pentru a ne da cea mai bună soluţie de a proteja o eventuală intenţie de a muta numele echipei la Bucureşti”, a declarat Emil Boc. (sursa: citynews.ro)

Finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, are în plan mutarea sediului social al echipei în Capitală, iar denumirea “Cluj” din numele societăţii ar urma să dispară.

error: Content is protected !!