Eleganta si culoare. Clujencele au pedalat in fuste si cu tocuri, cu flori in par si la biciclete

Updated on iulie 7, 2014

Skirt Bike a adunat anul acesta peste 200 de doamne si domnisoare care au dorit sa arate tuturor ca mersul pe bicicleta se poate face si cu eleganta. Traseul urmat de participanti a fost Parcul Central- Piața Măraști prin Calea Moților, Piața Unirii, Bulevardul Eroilor și Calea Dorobanților și retur, pe Bulevardul 21 Decembrie, strada Regele Ferdinand, Piața Mihai Viteazu și strada General Dragalina.

 skirtbike

Evenimentul de ieri a avut ca scop promovarea mersului pe bicicleta in fata autoritatilor locale, atragerea atentiei asupra situatiei actuale a pistelor de biciclete, rastelurilor publice si altor infrastructuri biciclistice din Cluj-Napoca.

B1

“Femeile sunt mai sfioase, în general. Dar ideea este să promovăm eleganţa pe biciletă”, spune Luciana Pavel, vicepreşedintele Clubului de Cicloturism Napoca, organizatorul marşului citat de citynews.ro

“Nu e chiar uşor să pedalezi cu tocuri, dar o facem pentru acest eveniment”, spune o dominişoară care recunoaşte că merge în fiecare zi la muncă pe bicicletă.

B2

error: Content is protected !!