Cluj: Se deschide mini-Mall-ul Platinia, cu supermarket Mega Image. Ultimele pregătiri

Updated on februarie 23, 2017 Clujul se pregătește de inaugurarea unui mini-mall. Construcţia galeriilor comerciale Platinia va fi terminată până la sfârşitul lunii martie, iar apoi retailerii vor veni să îşi ocupe, doteze şi decoreze spaţiile închiriate, spun sursele ZIUA de CLUJ.

Galeria comerciala Platinia va avea o suprafata de aproximativ 13.000 mp si se va desfasura pe doua nivele la parterul si mezaninul ansamblului rezidential.
Cluj: Se deschide mini-Mall-ul Platinia, cu supermarket Mega Image. Ultimele pregătiri 1

Conceptul este momentan unic in orasul Cluj Napoca atat prin pozitionare cat si prin abordarea designului si mixului de functiuni ales. Galeria va avea peste 40 de magazine, supermarket , restaurante si cafenele , sala de fitness , farmacie, banca , agentie de turism si multe alte servicii.

Galeriile vor mai avea peste 40 de magazine, restaurante şi cafenele, sală de fitness, farmacie, un office al Băncii Transilvania şi agenţie de turism; acestea fac parte din complexul imobilar Platinia, care are 320 de apartamente cu 2,3 şi 4 camere şi 535 de locuri de parcare, pe două nivele. 200 de apartamente au fost vândute deja, semifinisat, iar proprietarii au termen până în 31 martie să le finiseze. Alte 120 de apartamente vor fi închiriate în regim apart-hotel.
Cluj: Se deschide mini-Mall-ul Platinia, cu supermarket Mega Image. Ultimele pregătiri 2

Deasupra galeriei comerciale va fi amenajata o grădina suspendată de aproximativ 4.000 mp amenajată cu spații verzi, alei pentru promenade, locuri de relaxare și locuri de joacă pentru copii cu acces exclusiv pentru locatari.
Cluj: Se deschide mini-Mall-ul Platinia, cu supermarket Mega Image. Ultimele pregătiri 3

Ansamblul va dispune și de două niveluri de parcare subterană cu o capacitate totală de aproximativ 600 de locuri. Pentru că siguranța este extrem de importantă, Ansamblul va fi dotat cu un sistem de camere de supraveghere și cu paza umană 24/24, efectuată de o firmă specializată.
Cluj: Se deschide mini-Mall-ul Platinia, cu supermarket Mega Image. Ultimele pregătiri 4

Cluj: Se deschide mini-Mall-ul Platinia, cu supermarket Mega Image. Ultimele pregătiri 5

Ansamblul este ridicat de societăţile Florisal şi Drusal, controlate de omul de afaceri Vasile Puşcaş, nimeni altul decât ginerele fostului ministru PSD Ioan Rus. Florisal şi Drusal sunt, de fapt, firme de salubritate care operează în Satu Mare şi Maramureş.

error: Content is protected !!