Cluj: „Avem o situatie horror pe malurile Someșului! O colonie de rațe este vânată! De două săptămâni o rață este cu o SĂGEATĂ în gât!”

Updated on mai 16, 2016 O situație tulburătoare a fost semnalată de un clujean, Moldovan Liviu Doru, pe platforma domnuleprimar.ro. Conform acestuia rațele care trăiesc pe malul Someșului din Cluj Napoca sunt vânate, iar de două săptămâni o rață are o săgeată înfiptă în gât.

„Domnule primar, sunt un cetatean votant al Clujului, si sunt stupefiat de gradul de indiferenta a autoritatilor ! Avem o situatie horror pe malurile raului care ne gazduieste de atatia ani, o situatie de care autoritatile stiu ! AVEM O COLONIE DE RATE CARE E VANATA ! AVEM DE DOUA SAPTAMANI SAU MAI BINE O RATA CU O SAGEATA IN GAT ! pe care copiii nostrii o vad si se intorc plangand acasa !”, scrie clujeanul.

„Personal am sunat la autoritati incepand de la 112 dar cei platiti de noi sa ne protejeze si sa protejeze acest oras se eschiveaza…nu avem resurse e raspunsul primit.

De situatie se stie si la cateva asociatii care au incercat sa ajute. Biata fiinta isi face aparitia in special pe malul Somesului in zona strazii Ioan Paul.

Daca credeti ca va tine sufletul sa vedeti in orasul dvs. asa ceva, sau daca doriti sa ajutati, in general dimineata sau dupa-masa, puteti sa vedeti scenele terifiante la care sunt supusi clujenii la imaginea mai sus amintita!”, mai scrie acesta.

error: Content is protected !!