Cluj: FOTOGRAFIILE PUBLICATE DE ELEVII de la Liceul ”Sincai”! Uite ce I-A SUPARAT PE PROFESORI

Updated on martie 3, 2015 61 de elevi de elevi de la liceul “Gheorghe Şincai” din Cluj Napoca au fost sanctionati pentru că şi-au înjurat profesorii pe Facebook.

Elevii au creat o pagină de Facebook cu circuit închis, denumită Facebook „Sincai Memes”, şi au început să-i bârfească şi să-i jignească în voie pe dascăli. Consilierul local PNL Ioan Bildea a publicat pe Facebook fotografiile cu pricina.

Libertatea.ro anunta ca politicianul a publicat pe contul său fotografiile care i-au făcut pe profesori să demareze o anchetă și să taie în carne vie și a transmis și un mesaj: ”Am mai primit o serie de poze care au circulat pe grupul inchis si secret al elevilor de la Liceul Gheorghe Sincai din Cluj.

Majoritatea sunt comice, cateva sar calul. Pentru pozele aceastea au fost chemati la declaratii (din ce am auzit eu) aproape 200 de elevi.

Mai bine de 60 dintre ei au fost sanctionati cu scaderea notei la purtare care duce automat si la pierderea bursei de merit (majoritatea au burse de merit, liceul fiind unul de top). (…)

Totusi, in continuare, mie mi se pare ca profesorii au sarit atat de mult calul incat este nevoie ca cineva sa spuna asta…Credeam ca delictul de opinie a murit odata cu anii ’90 (si PCR). Repet, grupul era secret si inchis”.

De asemenea, Ziar de Cluj a demarat o adevrată campanie de susținere pentru cei 184 de elevii huliți de profesori și admirați de internauți pentru creativitatea lor. ”Ziar de Cluj protesteaza public pentru decizia de exmatriculare a doi elevi olimpici si pentru sanctionarea a 60 de elevi carora le-a fost scazuta nota la purtare. Domnilor profesori de la “Sincai” sunteti penibili si ridicoli!

error: Content is protected !!