Cluj: 8 autobuze noi au ajuns la CTP. Nu se stie data exacta cand vor circula prin oras

Updated on decembrie 8, 2014 8 autobuze noi din Polonia au ajuns pana acum in Cluj, potrivit Ziua de Cluj. Autobuzele vin pe roţi şi sunt conduse de şoferi polonezi profesionişti, de la compania Solaris.

“Până în 21 decembrie vor sosi toate 40. Vreau să precizez că în contract era specificat că livrarea se face în decembrie, nu în octombrie, cum am auzit că spunea cineva. Deci livrarea se face exact cum s-a convenit. Le pregătim pentru circulaţie şi le înmatriculăm. Nu ştiu exact cât va dura, aşa încât nu vreau să mă hazardez să spun data când vor circula pe străzile Clujului”, a spus directorul CTP Cluj, Liviu Neag.

vdvd

În linii mari, s-a stabilit şi o strategie de exploatare a noilor autobuze. Cel mai interesant este că maşinile poloneze vor circula doar în interiorul municipiului Cluj-Napoca. “Autobuzele vor circula pe toate liniile, în special pe cele cu flux mare de călători: 30, 24, 43, 35. În toate cartierele, dar numai în Cluj-Napoca. Pentru aria metropolitană avem destule mijloace de transport în parcul nostru auto”, a dezvăluit Neag.

error: Content is protected !!