Șoferul de TIR care a decapitat un copil de 2 ani din Cluj a fost arestat. Acesta avea magnet pe tahograf și a vrut să iasă de pe autostradă pentru a evita un control

Updated on august 19, 2020 Șoferul de TIR care a omorât o copilă de doi ani, dar și pe mama acesteia, într-un accident de pe autostrada București-Pitești a fost arestat pentru 30 de zile.

Conform surselor observatornews.ro, șoferul de TIR a văzut că este un control în trafic și, cum avea magnet pe tahograf, a vrut să întoarcă și să iasă de pe autostradă.

Șoferul de TIR care a decapitat un copil de 2 ani din Cluj a fost arestat. Acesta avea magnet pe tahograf și a vrut să iasă de pe autostradă pentru a evita un control 1

 Un bărbat de 30 de ani la volanul unui BMW înmatriculat în Cluj nu a mai putut evita impactul. A tras de volan stânga, dar a ajuns într-o zonă cu parapeți și a fost aruncat sub TIR.

Impactul a fost extrem de violent şi într-o clipă autoturismul a fost distrus aproape complet pe partea sa dreaptă devenind o masă de fiare contorsionate. Salvatorii ajunşi la locul accidentului au avut parte de imagini de coşmar.

Izbitura a fost atât de puternică, încât fiica şoferului, în vârstă de un an şi 10 luni, care se afla pe bancheta din spate a BMW-ului în scăunelul special pentru copii, a murit pe loc fiind aproape decapitată de o tablă a caroseriei, anunță ziarulargeșean.ro.

Extrem de grav rănită, soţia acestuia, Anamaria Diana G., de 25 de ani, care fusese strivită pe scaunul din dreapta faţă, a fost scoasă din epava autoturismului de echipa de descarcerare în stare de inconştienţă. Femeia prezenta funcţii vitale şi a fost preluată de ambulanţă. În drum spre spital, aceasta a intrat în stop cardiorespirator şi echipa medicală a început procedurile de resuscitare.

Ea a fost predată personalului medical de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Piteşti care a intubat pacienta şi a continuat manevrele de resuscitare, dar leziunile suferite erau mult prea grave şi cu toate eforturile depuse, nu a putut fi salvată. Rănit şi el, soţul femeii a ajuns la spital, dar nu avea răni grave. Potrivit anchetatorilor, marcat de faptul că şi-a pierdut soţia şi fiica, după ce a fost evaluat medical, a fost externat la cerere.

error: Content is protected !!